Menu's

Deze menu’s zijn onze toppers en werden reeds gesmaakt door vele klanten. Toch zijn dit slechts enkele suggesties.  U kan desgewenst steeds een menu samenstellen uit onze à la carte, of in onderling overleg.

 

Menu 1 : 36,50 €  /pp

  • Hapjes: Mousse van gerookte paling en tomaat. Spies van scampi.
  • Voorgerecht: Carpaccio van zalm met citrusvruchten, rucola en balsamico.
  • Soep: Pompoen soep met kokosmelk, sojasaus en koriander.
  • Hoofdgerecht: Kroontje van speenvarken, witloof en graanmosterdsaus en kroketten.
  • Dessert: Créme brûlée.

 

Menu 2 : 48,50 €  /pp

  • Hapjes: Tartaar van zalm, komkommer en limoen. Mousse van eend met mango. Papillot van scampi's en wokgroenten. 
  • Voorgerecht: Vittello tonato.
  • Soep: Witloof soep met garnaaltjes.
  • Tussengerecht: Sint-Jacobsvruchten met ravioli gevuld met spinazie en botersaus. 
  • Hoofdgerecht: Hertenfilet met boschampignons, witloof, pompoenpuree en veenbessensaus.
  • Dessert: Duo van desserts

 

 
  • Voeg link toe:
  • www.facebook.com