à la carte

 

Stel zelf uw menu samen uit deze heerlijke suggesties.  Uiteraard zijn onze mogelijkheden niet tot deze selectie beperkt : desgewenst stellen we uw menu volledig af naar uw wensen en smaak.

 

 

Soepen

 

  • Tomatensoep met balletjes : 5,00 € /L
  • Pompoen- en wortelsoep met koriander: 5,00 € /L
  • Witloofsoep met noordzeegarnaaltjes : 6,50€ /L
  • Soep van boschampignons : 7,00 € /L
  • Kreeftensoep : 10,00 € /L

( Al onze soepen worden geserveerd met brood en boter ) 

 

Voorgerechten

 

  • Cocktail van roze zalm en scampi : 7,50 € /pp
  • Carpaccio van zwaardvis met rucola, kerstomaat en parmezaanse kaas : 11,00 € /pp
  • Zeebaarsfilet op meditterraanse wijze : 12,00 € /pp
  • Spiesje van scampi en St-Jacobsvruchten met lintpasta : 14,00 € /pp
  • Vittello tonato : 14,00 € /pp
  • Carpaccio van holstein runds met olijven, kerstomaat en rucola : 14,00€ /pp
  • Gebakken zwezerik met chutney van mango : 14,00 € /pp

 

Hoofdgerechten vis 

 

  • Zeetongrolletjes met beurre blanc saus : 18,00 € /pp
  • Op vel gebakken zalm met mosterdsaus : 18,00 € /pp
  • Kabeljauwhaasje met baby spinazie, pijnboompitten en dillesaus : 20,00 € /pp
  • Roodbaarsfilet met risotto van paprika, confijt van tomaat : 20,00 € /pp
  • Kreeft met champagnesaus en tuingroenten : 27,00 € /pp


Hoofdgerechten vlees

 

  • Ardeens varkenhaasje met champignonsaus en gerookte spek : 18,00 € /pp
  • Belgische Ribeye met pepersaus : 20,00 € /pp
  • Kalfs kleinhoofd met oesterzwamsaus : 22,00 € /pp
  • Lamsfilet met rozemarijnsaus : 22,00 € /pp
  • Duo van kalfsfilet en zwezerik met truffelsaus : 24,00 € /PP


Wildgerechten

 

  • Filet van speenvarken met veenbessensaus : 23,00 € /pp
  • Fazantfilet met calvadossausje : 23,00 € /pp
  • Hazenrugfilet met jagersaus : 24,00 € /pp
  • Everzwijnfilet, spruitjes, spek en wildsaus : 23,00 /pp
  • Hertenkalffilet met truffelsaus : 26,00 € /PP

 

Garnituren

 

Al de hoofdgerechten worden geserveerd met de volgende groentengarnituren : 

Boontjesspek, witloof, Wijnpeer en wortel

 

Aardappelbereiding

 

Keuze uit :

  • Ambachtelijke aardappelkroketjes 
  • Gratin Dauphinois
  • Aardappelpuree 
  • Aardappelpuree met spinazie
  • krielaardappeltjes

  

Desserts: 

 

( in glaasjes of porselein geportioneerd )

 

  • Witte chocolademousse : 4,00 € /pp
  • Chocomousse : 4,00 € /pp
  • Panna cotta : 4,00 € /pp
  • Crème brûlée met speculoos : 5,00 € /PP
  • Tiramisu met rode vruchten : 5,00 € /PP
  • Crème suisse met advocaat : 5,00 € /PP
  • Parfait van limoncello : 5,00 € /PP
  • Dessert buffet ( 5 soorten fijnproeversglaasjes) : 8,50 € /pp
 
  • Voeg link toe:
  • www.facebook.com